Hvorfor alle bør Spise Spirulina?
(.....Og hvorfor NASA bruker mikro alger i
verdensrommet)
Av Anette Grundvig
Spirulina er en meget næringsrik grønn mikro alge
utbredt blandt NASA, helsekost freaks, veganere og idretts utøvere. Protein
innholdet er på nesten 70%.
(mikro alger er en mellomting av plante- og
dyreliv)
· Ingen
kilde, hverken i dyre- eller planteriket inneholder like høye verdier av
Klorofyll, protein, betakarroten og nukleinsyre (RNA/DNA)( viktig i
aldring).
· Bare
morsmelk er høyere i GLA (fett syre); hjernemat, viktig for immunforsvaret og
vekttap.
· Retter
opp feilernæring.
· Renser
radioaktive stoffer, tungmetaller og annen gift ut av kroppen.
· Renser
og styrker blod .
· Styrker
lunger, nyrer og bindevev (blodårer)
· Beriker
tarmen med god bakterie flora og hjelper med treg fordøyelse.
· Lett å
fordøye og gir derfor ekstra energi (forvent stor forandring i løpet av 2-3
uker).
· Balanserer
blodsukker.
· Det
blå pigmentet er hjernemat og med på å øke den mentale kapasiteten
(kan være forebyggende mot alzheimers og demens).
Husk at det er viktig å starte med små
doser, kanskje 1/4-1/2 ts en gang om dagen for noen mennesker tåler ikke
spirulina. Du kan øke mengden sakte men sikkert opptil 1-2 ts 2-3 ganger
daglig.
Til sammenligning med tabletter; 1 toppet ts
spirulina pulver=5 gram
Bruk spirulina i smoothie eller bland det med juice eller rismelk i et syltetøy glass med lokk.
P.S. Jeg er ikke en doktor, du spiser dette på
eget anvar.
P.P.S. Du kan gi det til bikkja di også, men jeg
er ikke dyrlege heller.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar