Nam! Modne epler.
Lei av samme svette brødskiva til lunsj? Prøv noe nytt.
Eplekake
4 dl havregryn kvernet i elektrisk kaffekvern.
1 dl linfrø kvernet i elektrisk kaffekvern.
4 dl sammalt fint spelt mel
1 dl rårør eller kokossukker
1 1/2 SS bakepulver
2 ts ingefœrpulver
2 ts kanel
Bland isammen i en bolle.
Bland isammen i en bolle.
1 dl virgin kokosolje smeltet
1 dl lønne- eller agavesirup
1 1/2 dl mandelmelk eller altenativ melk
Bland isammen og og hell inn i bollen mens du rører. Ta bakepapir i en ildfastform ca 20cm x 30cm og hell røren oppi.
Bland isammen og og hell inn i bollen mens du rører. Ta bakepapir i en ildfastform ca 20cm x 30cm og hell røren oppi.
5-6 epler
1- 1 1/2 SS rårørsukker
1- 1 1/2 SS rårørsukker
1/2-1 ts kanel
Kutt opp eplene og stapp så mange biter du har plass til inn i deigen. Strø over med rårør sukker og kanel. Stek midt i ovnen på 200ºC i 30-40 minutter.
Kutt opp eplene og stapp så mange biter du har plass til inn i deigen. Strø over med rårør sukker og kanel. Stek midt i ovnen på 200ºC i 30-40 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar